Fysioterapi og osteopatisk
behandling i Viby, Aarhus

Wittrups Garage

Suhrs Klinik indgår stærkt samarbejde med Wittrups Garage

"Wittrups Garage tilbyder nærværende og energisk personlig træning til dig der ønsker at udfordre og udvikle dig selv både fysisk og mentalt.

Vores veluddannede træner-team står altid klar til at hjælpe dig med at gøre din krop stærkere og sundhed både sjovere og lettere." www.wittrupsgarage.dk

Team Aura Energi

Team Aura Energi - CK Aarhus og Suhrs Klinik indgik d. 24. november 2016 et samarbejde og cykelholdet kom i den forbindelse med denne meddelse.

Johanne Suhr Jakobsen SIKRER TIP-TOP RYTTERE

Team AURA Energi - CK Aarhus er glade for at kunne offentliggøre et samarbejde med Johanne Suhr Jakobsen, der i 2017 vil sikre, at vores ryttere kan holde sig kørende på cyklerne uden skader og skavanker.

Med udgangspunkt i både Klinik for Manuel Behandling og Suhrs Klinik vil hun sørge for, at rytterne undgår gener, selvom de tilbringer mange timer på cyklen hele året.

"En forudsætning for succes er, at vores ryttertrup ikke får skader i deres træning eller får rettet op på de skavanker, de får ved styrt. I vores samarbejde vil Johanne bl.a. screene rytterne jævnligt for at komme potentielle skader i forkøbet samt sørge for at rytternes kroppe hele tiden fungererer mest optimalt," siger teamchef Martin Wang Hjørngaard.

Johanne har allerede haft den første rytter til behandling og hun glæder sig til at hjælpe med at optimere på teamets ryttere.

"Jeg er stolt af at komme til at arbejde med Team AURA Energi - CK Aarhus. Det er vigtigt for mig, at det er et lokalt cykelhold med gode værdier. Holdet har vist at de kan lave gode resultater og er ambitiøse. Jeg glæder mig til at være en del af teamet og gøre en aktiv indsats behandlingsmæssigt og også skadesforbyggende så rytterne bliver godt kørende," siger hun. www.facebook.com/aurackaarhus

Stavtrupløbet

Suhrs Klinik indgår samarbejde med Stavtrupløbet

Hver gang tilmeldte til Stavtrupløbet i 2017 bliver undersøgt/behandlet ved Suhrs Klinik, vil klinikken sponserer med 50 kr. til løbet. Klinikken vil gerne støtte op om Stavtrupløbets arbejde for en kommende multihal i Stavtrup. www.stavtrupløbet.dk